Bekijk de meer dan 200 nieuwe producten op de NIK Kasjroetlijst

Er staan meer dan tweehonderd nieuwe producten op de jaarlijkse Kasjroetlijst. De medewerkers van het NIK zijn er in geslaagd om nieuwe soorten ijs, chips, chocolade, fris- en vruchtendranken, jam, likeur, mayonaise, snoep, vla en yoghurt aan de Kasjroetlijst 5778 toe te voegen. Dit is gebeurd na een grondige beoordeling van ieder product. De lijst met nieuwe producten is HIER te vinden.

Download de IsitKosher app
Alle gegevens over wel en niet geoorloofde producten staan met een vertaling van de rubrieken op de site van het NIKWie wil weten of een product geoorloofd is, doet er het meest verstandig aan op de mobiele telefoon de app van Is it Kosher te installeren. Die is zowel voor Iphone als voor Android beschikbaar in de IStore of Play storeDe app is gemaakt door een programmeur uit Estland en het NIK was de tweede ter wereld – na zijn eigen Joodse Gemeente in Tallinn – die de samenwerking met hem aanging. Inmiddels is de app verder doorontwikkeld en zijn Kasjroetlijsten uit tientallen landen er aan toegevoegd.

Toegang
De app heeft een gratis en een betaalde versie. De betaalde versie geeft ook toegang tot de gegevens als de internetverbinding slecht is. Dit is nog wel eens het geval in supermarkten. Dan is het handig om met de betaalde versie toegang te hebben tot de app IsitKosher.

De Kasjroetlijst staat HIER in zijn geheel op de site van het NIK.

De lijst met nieuwe producten is HIER te vinden.

Reacties zijn gesloten.