Indrukwekkende medienesjoeldienst in Zwolle

Afgelopen sjabbat Matot-Masee was er een indrukwekkende mediene sjoeldienst in Zwolle. Over de bijzondere dienst zei een van deelnemers: “Vele vele tientallen mannen vrouwen en kinderen en ons goedgezinde mensen waren in de mooie synagoge van Zwolle. Speciaal de zeer verontrustende sitiatie in ons geliefd Israel had deze mensen bij elkaar gebracht. Aan het eind van deze dienst ging een ieders zijns weeg met in gedachte dat het een goede en helaas nodige bijeenkomst was.”

Behalve de gebruikelijk sjabbatochtenddienst werden er extra tehilliem (psalmen) gezegd en werd er door meerdere mensen in korte goede toespraken ingegaan op de situatie in Israel. De hoop werd uitgesproken dat er spoedig vrede komen. De drukbezochte bijeenkomst n de Zwolse sjoel werd afgesloten met een kiddoesj.

Reacties zijn gesloten.