NIK gestart met rijopleiding

Helaas…, een Poeriem grap.

Het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap is een rijopleiding gestart. Het NIK verwacht dat de leden van het kerkgenootschap hierdoor een grotere binding aan het Jodendom zullen krijgen. De rij-instructeurs zijn speciaal opgeleid om niet alleen het inparkeren te doceren maar ook op alle niveau’s de leerling te doceren over het Jodendom.

Het NIK heeft de rijles-auto’s voorzien van een dakbord dat is uitgevoerd in de in de eigen huisstijl: lettertype en kleur komen overeen met het bekende NIK-logo dat ook het postpapier en andere uitingen siert.

Uiteraard kunnen leden tegen kortingstarief rijlessen krijgen. Alleen op sjabbat en Joodse feestdagen worden er geen lessen gegeven; daarentegen wel op zondag. Als landelijke organisatie heeft het NIK een landelijk netwerk van eigen NIK-rijlesauto’s opgezet zodat de instructeurs de leerling op iedere gewenste plek in Nederland op kan halen om de rijles in eigen omgeving te doen.

Het initiatief van NIK trok al direct de aandacht van de branche. Een religieuze organisatie met een eigen rijopleiding. Daar wil  VerkeersPro.nl meer over weten. ‘Kunt u me wat meer informatie hierover sturen. Het is wellicht interessant voor publicatie op VerkeersPro.nl, het online vakblad voor de rijschoolbranche”, aldus hoofdredacteur Pals.

 

Reacties zijn gesloten.