Bestel nu: de nieuwe full colour Loeach, de Joodse Agenda

De Loeach is de Joodse agenda, die je alles vertelt over wat wanneer in het nieuwe joodse jaar staat te gebeuren. De nieuwe Loeach laat zich echt als een agenda gebruiken, met ruimte voor afspraken, meer uitleg, meer overzicht en … door het gebruik van full colour nog duidelijker en overzichtelijker. Apart kleurgebruik voor sjabbat, voor feestdagen, en inclusief de complete Kasjroetlijst.

Loeach 5774Wanneer is de bar mitswa van mijn kleinzoon?
Waar kan ik kosjer eten?
Wanneer begint Jom Kippoer?
Welke zijn de geoorloofde vissen?
Waar koop ik een Joods boek?

De nieuwe Loeach laat zich als een agenda gebruiken. Overzichtelijk, met veel ruimte voor uw afspraken, meer informatie voor gebruikers die het Ivriet minder machtig zijn, meer uitleg en meer overzicht. Voor wie thuis wil zijn in Joods Nederland is de Loeach onmisbaar met zijn betrouwbare informatie over de Joodse feest- en treurdagen, de begin en eindtijden er van, de kasjroetinformatie, enzovoort.

De nieuwe loeach 5774. Joodse Gemeenten verstrekken de Loeach gratis aan ieder gezin dat lid is. Niet-leden: € 9,95 excl. verzendkosten. Schaf de nieuwe Loeach aan via de Jad Achat internetshop.

Geïnteresseerd in andere uitgaven van het NIK zoals Joodse boeken, religieuze gebruiksvoorwerpen, cd’s, spelletjes, of wenskaarten? Breng een bezoek aan de Jad Achat internetwinkel. Klik HIER.

 

Reacties zijn gesloten.