Go Jewish seminar weekend compleet volgeboekt

Het Go Jewish seminar weekend is compleet volgeboekt. Dat meldt Go Jewish op de website van de organisatie. De organisatoren verwelkomen vrijdagmiddag meer dan driehonderd deelnemers. Het weekend wordt georganiseerd met steun van het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap.
Voor het NIK is het belangrijk joden in een joodse omgeving bijeen te brengen. Met een programma vol joodse sfeer, joodse cursussen en presentaties, afgewisseld met entertainment, trekt het weekend een gemeleêrd joods publiek vanuit het hele land en van alle leeftijden. Er zijn speciale sessies voor jongeren en studenten. Sprekers tijdens het weekend zijn onder meer Lori Palatnik, Gavriel Friedman en rabbi Daniel Rowe, volgens de Jewish Chronicle ‘widely regarded as one of the smartest young British rabbis around’.

Reacties zijn gesloten.