NIK heeft nieuw bestuur

Het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap heeft een nieuw bestuur. In de vergadering van de Centrale Commissie die op donderdag 14 maart bijeen kwam, traden de leden van de Permanente Commissie af en werden zeven nieuwe leden gekozen: Elisabeth Baumgarten, David Brilleslijper, Roy Cohen, Joop Elzas, Spencer van Ravenswade, Daniel Ritsma en Ruben Troostwijk. De Permanente Commissie verdeelt in zijn binnenkort te houden eerste vergadering de taken en functies. Als voorzitter van de Centrale Commissie werd Klaus Vink gekozen. Hij volgt in die functie Paul Joseph op. Van de 17 ingenomen CC-zetels zijn er tien bestemd voor Amsterdam, drie voor Nederland-Midden en twee voor Rotterdam en ook twee voor Den Haag.

Bij de vergadering werd afscheid genomen en klonken er woorden van waardering voor de PC-leden die hun zittingstermijn beëindigden, waarvan aanwezig waren David Goudsmit, Jonathan Soesman, Eldan Santcroos en Klaus Vink. De laatste twee gaan evenals de eerder genoemde Paul Joseph door als CC-lid. 

Reacties zijn gesloten.