NIK gaat alcoholische handgel distribueren

Het NIK gaat volgende week duizend tubes alcoholische handgel verdelen. Handgel wordt gebruikt ter preventie van besmetting met COVID-19. De tubes met handgel zijn vervaardigd door Lageen Tubes, een in Israël gevestigd bedrijf met een kantoor in Nederland, dat met deze donatie een bijdrage wil leveren aan de bestrijding van de Corona-pandemie.

De Israëlische tubes-fabrikant houdt zich normaliter bezig met het vervaardigen van de verpakking maar heeft er nu voor gezorgd dat de 50 ml. tubes worden gevuld met alcoholische handgel, voor 60 procent ethanol bevattend. Het NIK werd benaderd om goede bestemmingen te vinden voor deze tubes. Dit heeft het NIK op zich genomen. NIK-secretaris Ruben Vis is blij door Lageen in de gelegenheid te zijn gesteld om een bijdrage te kunnen leveren aan het bestrijden van de Corona-uitbraak: “Volgende week gaan we met de tubes handgel naar drie goede doelen om daar de tubes aan te bieden.”

Lageen tubes NIK

Reacties zijn gesloten.