NIK brengt Lageen alcogel in Haarlem en Amstelveen

Tubes alcogel zijn door rabbijn Shmuel Spiero en NIK-secretaris Ruben Vis afgeleverd bij HvOQuerido Velserpoort maatschappelijke opvang in Haarlem en bij de Voedselbank in Amstelveen.

Handgel wordt gebruikt om besmetting met COVID-19 te voorkomen. De tubes met handgel zijn beschikbaar gesteld door Lageen Tubes, een in Israël gevestigd bedrijf met een kantoor in Nederland. Lageen wil een bijdrage leveren aan de bestrijding van de Corona-pandemie. In het voorjaar distribueerde het NIK meer dan duizend Lageen-tubes bij dak- en thuislozen in Rotterdam en Amsterdam en bij een Ahmadiya-moskee in Amsterdam. Volgende week brengt het NIK een partij van 150 tubes naar de Voedselbank in Amsterdam.

Rabbijn Spiero brengt met een dochter en zoon tubes alcogel bij de maatschappelijke opvang Velserpoort

Reacties zijn gesloten.