Bestel nu uw Loelav – tot 25 augustus

Ook dit jaar kunt u uw arba’a minim set weer gemakkelijk bestellen via deze webshop: https://sukkaheurope.nl/ aanbevolen door het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap – NIK. . De Etrog, Hadassim (behalve de Hadassim voor kinderen) en Loelavim zijn onder het hechsher van het Beth Din van Rav S. Wozner (Harav Stern of Harav Brandsdorfer). Selecteer de gewenste producten en betaal online via iDeal, Paypal/Credit card of via bank overschrijving.

Let goed op bij het bestellen
U krijgt geleverd wat u heeft besteld. Wijzigen van uw bestelling tijdens het afhalen is niet meer mogelijk. Let dus op dat wanneer u een etrog met pitam wenst, u dit ook bestelt! Kijk tijdens het bestellen goed op het scherm naar alle mogelijkheden.

Ophalen

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen per postpakket of deze zelf op te halen.

Ophalen kan op de volgende dagen en tijden in het JCC Amsterdam.
Zaterdagavond 18 september: 21:00-24:00
zondag 19 september: 10:00-14:00 & 16:00-21:00

De verkoop van de Arba Minim vindt plaats in het JCC-gebouw, in overeenstemming met de richtlijnen en beperkingen voor het omgaan met het Corona-virus.

Mochten deze richtlijnen veranderen, dan zullen wij er op reageren en waar nodig de klanten erover informeren. Er zullen in ieder geval aanvullende maatregelen worden genomen om drukte te voorkomen.

Daarnaast zullen we de capaciteit van het bezorgsysteem vergroten en kan er op aanvraag een deur-tot-deur verzending verzorgd worden (tegen een meerprijs).

Wat als u niet heeft besteld?
Bestellen kan tot 25 augustus. 
Heeft u om welke reden dan ook niet tijdig besteld en betaald, dan wordt er ook niets voor u in Israel besteld. Er is echter een kans dat er voldoende materiaal beschikbaar is (er is altijd een marge voor bederf of pasoel zijn). Zekerheid heeft u echter niet en u kunt pas afhalen wanneer de bestellers hun materialen hebben ontvangen. Ook de prijzen kunnen verschillen met de prijzen welke u op de website ziet.

Vragen
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen SukkahEurope (sukkaheuropeNL@gmail.com / +31624878975).

Reacties zijn gesloten.