Bestel nu uw Loelav – tot 11 september

Ook dit jaar kunt u uw arba’a minim set weer gemakkelijk bestellen via deze webshop: https://sukkaheurope.nl/, aanbevolen door het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap – NIK. Selecteer de gewenste producten en betaal online via iDeal, Paypal/Credit card of via bank overschrijving.

Let goed op bij het bestellen
U krijgt geleverd wat u heeft besteld. Wijzigen van uw bestelling tijdens het afhalen is niet meer mogelijk. Let dus op dat wanneer u een etrog met pitam wenst, u dit ook bestelt! Kijk tijdens het bestellen goed op het scherm naar alle mogelijkheden.

Ophalen

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen per postpakket of deze zelf op te halen.

Ophalen kan op de volgende dagen en tijden in het JCC Amsterdam.
Donderdag 6 Oktober: 10:00-14:00 & 16:00-19:00 & 20:00-23:00
Vrijdag 7 Oktober: 9:00-12:00 

De verkoop van de Arba Minim vindt plaats in het JCC-gebouw.

We zullen er alles aan doen om kwaliteitsartikelen te leveren tot tevredenheid van de gemeenschap.

We wensen u een goede gezondheid en met G’dshulp dat onze gebeden zullen worden aanvaard!

Daarnaast zullen we de capaciteit van het bezorgsysteem vergroten en kan er op aanvraag een deur-tot-deur verzending verzorgd worden (tegen een meerprijs).

Wat als u niet heeft besteld?
U kunt bestellen tot 11 September
. Heeft u om welke reden dan ook niet tijdig besteld en betaald, dan wordt er ook niets voor u in Israel besteld. Er is echter een kans dat er voldoende materiaal beschikbaar is (er is altijd een marge voor bederf of pasoel zijn). Zekerheid heeft u echter niet en u kunt pas afhalen wanneer de bestellers hun materialen hebben ontvangen. Ook de prijzen kunnen verschillen met de prijzen welke u op de website ziet.

Vragen
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen SukkahEurope.

Reacties zijn gesloten.